Avengers 4 trailer release uitgesteld naar vrijdag - Update

  Aankomende woensdag wordt de Avengers 4 trailer uitgebracht, dat is tenminste hoe het gerucht gaat. De trailer werd afgelopen week al verwacht, maar kwam toen niet online. Meerdere websites maken nu bekend dat de trailer van Avengers dan toch echt aankomende woensdag online komt. De film zelf komt pas in mei 2019 uit.

  Veel fans waren ervan overtuigd dat de trailer van Avengers 4 op 28 november uit zou komen. Toch werd de trailer niet online gegooid en maakte Entertainment Weekly journalist Anthony Breznican een Twitterbericht waarin hij zei dat de trailer ook zeker niet de 28e op het internet zou komen. Wanneer komt de trailer dan wel? Als het goed is komt de trailer aankomende woensdag, 5 december. Tenminste dat is het gerucht. Zijn Tweet is inmiddels offline gehaald.

  De Avengers trailer zou volgens bronnen getoond worden tijdens Good Morning America, dat rond 13:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden wordt inde Verenigde Staten. Omdat dit geruchten betreft weten we niet zeker of de trailer dan daadwerkelijk te zien zal zijn. Toch wordt de trailer aankomende woensdag verwacht, mede omdat de Captain Marvel trailer ook deze week zal verschijnen. Vanuit Marvel zelf is er nog geen bevestiging gekomen.

  Niet alleen Avengers 4 trailer deze week

  Avengers 4 is niet de enige film die een trailer krijgt deze week, want ook Captain Marvel krijgt nog een trailer. De tweede trailer van Captain Marvel wordt ergens vandaag verwacht. Hierdoor zijn mensen er zeker van dat de trailer van Avengers aankomende woensdag uit zal komen. Eerst zou de trailer van Captain Marvel namelijk uitkomen op 5 december, maar deze is verplaatst naar maandag.

  Het is nog maar de vraag of het hierdoor zeker is dat de trailer van de volgende Avengers film aankomende woensdag komt. Veel Avenger fans hopen van wel, aangezien ze de trailer al afgelopen woensdag verwachtte.

  Kun je niet wachten tot de trailer van de volgende Avengers? Dan kun je terwijl je vol spanning wacht anders even ons artikel over de beste Avengers 4 theorieën lezen. Ben je helemaal niet bekend met Avengers en heb je Avengers: Infinity War niet gezien? Dan kun je onze review over Avengers: Infinity War ook even bekijken.

  Update - Trailer Avengers 4 naar vrijdag 7 december verplaatst

  De trailer van Avengers 4 is een aantal dagen verplaatst. Dit schrijven verschillende websites, waaronder ook Comicbook. Eerder werd de trailer vandaag verwacht, maar in verband met de dood van de Amerikaanse oud-president George H.W. Bush is de dag uitgeroepen tot rouwdag. Hierdoor wordt de trailer vandaag niet geplaatst op internet.

  Er zijn nu daarentegen wel geruchten dat de trailer aankomende vrijdag wordt geplaatst op het internet. Deze wordt in de ochtend verwacht.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.