Avatar 2 release bekendgemaakt

  Op de Facebook pagina van Avatar is dit weekend de Avatar 2 release bekendgemaakt. Daarnaast zijn de releases van de drie Avatar films die daarna uitkomen ook bekend.

  Avatar 2 zal uitkomen op 18 december 2020. De volgende delen uit de Avatar franchise zullen op 17 december 2021, 20 december 2024 en 19 december 2025 in de bioscopen te zien zijn. Alle vier films zullen tegelijk gefilmd worden en de productie ervan is nu in volle gang. Het eerste deel uit de Avatar serie was enorm succesvol en leverde maar liefst 2,78 miljard dollar op, waarmee het de best verkopende film ooit is.

  Avatar 2 release en sequels nu bekend

  Volgens Avatar acteur Sam Worthington, die de rol van Jake Sully speelt, zal Avatar 2 zich meer focussen op familie. Avatar 2 speelt zich acht jaar na de gebeurtenissen in Avatar af en Jake heeft inmiddels een gezin. Volgens de acteur zal de wereld groter zijn dan in de eerste film, maar het wordt wel een film over familie. Avatar 2 verschijnt pas in 2020 omdat alle films dus tegelijk worden opgenomen.

  De sequels uit de Avatar serie waren al bekendgemaakt, maar nu weten we dus ook wanneer we ze in de bioscopen kunnen verwachten. Eerder lieten we ook al weten dat Ubisoft een Avatar game gaat maken, het team achter Tom Clancy's The Division zal zich hiermee gaan bemoeien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.