Avatar 2 movie start in de zomer met opnames

  Fans van de blauwe personages van Avatar opgelet! Het vervolg van het eerste deel komt steeds dichterbij. In de zomer starten namelijk de opnames van de Avatar 2 movie.

  Het jaar 2009 kwam met een enorme verrassing als het gaat op het gebied van films. Het was Avatar en deze film werd een grandioos succes en wist zelfs drie Oscars binnen te slepen. James Cameron was de regisseur van de eerste Avatar film en hij liet in april 2016 weten dat we in de toekomst maar liefst vier nieuwe Avatar films van hem mogen verwachten.

  Nu laat Cameron in een interview met The Daily Beast weten dat alle scripts van de Avatar-sequels zijn voltooid en dat hij bezig is met de voorbereidingen van de opnames. De opnames van de Avatar 2 movie moeten in de zomer van 2017 van start gaan.

  ''Mijn focus ligt niet precies op Avatar 2. Ik richt mij namelijk op Avatar 2, 3, 4 en 5 tegelijkertijd. Ik heb zojuist het script van Avatar 5 voltooid en nu ben ik bezig met de actieve voorbereiding. In augustus ga ik met de cast samenwerken in de vorm van opnames''.

  Cameron laat weten enorm blij te zijn met het voltooien van de Avatar scripts. Hij beweert namelijk dat het voelt alsof hij uit de gevangenis is vrijgelaten aangezien hij de afgelopen twee jaar alleen maar bezig zou zijn met het schrijven van verhalen.

  Avatar 2 movie wordt in 2018 verwacht

  Eerst liet James Cameron nog weten dat we in 2017 mogelijk al de Avatar 2 movie konden bewonderen, maar dat is een tijdje geleden verandert naar december 2018. Rond de kerst van 2018 moet de film in de wereldwijde bioscopen te zien zijn.

  Veel informatie over Avatar 2 is helaas nog niet bekend. Het script is dus wel al voltooid en het enige wat we weten is dat het een vervolg van de eerste Avatar is. Het verhaal gaat dus zeer waarschijnlijk verder waar Avatar was gebleven.

  De komende jaren zijn we voorlopig nog niet klaar met de blauwe mannetjes! Naast Avatar 2 komen namelijk ook deel 3, 4 en 5 uit. Avatar 3 moet in december 2020 uitkomen, Avatar 4 in december 2022 en uiteindelijk Avatar 5 in december 2023.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.