Avatar 2 eind 2017 in de bioscoop te zien

  Regisseur James Cameron heeft potentiële releasedata voor de Avatar sequels gegeven. Volgens hem draait Avatar 2 eind 2017 in de bioscoop. De overige sequels zullen in 2018 en 2019 verschijnen.

  James Cameron heeft deze informatie vrijgegeven tijdens een gesprek met de Montreal Gazette. Hierbij vertelde hij ook hoe het zit met de samenhang tussen de films. Hij benadrukt hierbij dat de release van Avatar 2 eind 2017 het doel is, aangezien dit nu wordt aangekondigd.

  James Cameron over Avatar 2

  De vervolgdelen van Avatar zullen daarna jaarlijks uitkomen, aldus Cameron:

  "De datum vind ik minder belangrijk dan het afmaken van de films. Ze zullen jaarlijks uitkomen. Elke film is een los deel, maar er zit wel een groter overkoepelend verhaal in de drie films."

  De originele Avatar film verscheen in 2009 in de bioscopen en was een enorm succes in de bioscopen. De film leverde enorm veel geld op en veel mensen bezochten de bioscoop voor Avatar. Avatar maakte namelijk gebruik van veel nieuwe technieken op het gebied van 3D en computergegenereerde beelden. De film won onder andere twee Golden Globes en drie Oscars.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.