Automatron DLC voor Fallout 4 vandaag uitgekomen

  Het is dan zover, de eerste Fallout 4 add-on brengt nieuwe verhalen naar de Commonwealth. Ben jij klaar om aan de slag te gaan met Automatron DLC?

  De eerste Fallout 4 DLC, Automatron, is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC! Season Pass-houders zal het pakket geen geld meer kosten. Spelers die de seizoenspas van 50 euro niet hebben aangeschaft, kost het 10 euro om aan de slag te gaan met de mechanische moordmachines. Nadat je de DLC gekocht hebt, moet je ook nog eens karakter hebben die minimaal level 15 is.

  Automatron DLC is customizen

  In Automatron neem je het op tegen de ontspoorde mechanist, die hordes van kwaadaardige robots de ruïnes van Boston ingestuurd heeft. Je kan deze blikken vijanden slopen om de onderdelen ervan geheel naar eigen wens te gebruiken, om bijvoorbeeld een robot compagnon te bouwen. Hierbij heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende opties en wapens. Als je dat nog niet genoeg vindt kan je ook nog eens je robot verven en van een eigen stem voorzien!

  De Automatron DLC is de eerste in de reeks die nog uit zal komen. Wat staat ons nog meer te wachten?

  • Wasteland Workshop - Biedt nieuwe mogelijkheden toe om je nederzettingen uit te bouwen. Deze add-on komt in april uit.
  • Far Harbor - Een gigantisch nieuw gebied met een eigen mysterieuze storyline die je in mei zal kunnen inspecteren.
  • Survival mode - De huidige survival mode wordt op de schop gegooid en komt met grote veranderingen. De releasedatum is nog onbekend.
  • Creation Kit - Het maken van je eigen mods op de PC! De releasedatum is nog onbekend.
  • Een hoop meer DLC in de vorm van kleinere add-ons en voltallige gebieden. Deze zullen nog in 2016 uitkomen.

  Aan content krijgt Fallout 4 dus geen gebrek! Bekijk morgen ook onze review van de de Automatron add-on.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.