Automatisch uitvallen van de iPhone 6s bij meer modellen een probleem

  Het automatisch uitvallen van de iPhone 6s is bij meer iPhone 6s-toestellen een probleem. Apple heeft een nieuw document aangemaakt waar ze het probleem bekendmaken. Apple gaat een iOS-update uitbrengen om het probleem mogelijk op te lossen.

  Twee weken geleden kwam Apple met een reparatieprogramma waarbij ze gratis een aantal iPhone 6s telefoons accu's ging vervangen. Het ging om een probleem waarbij de iPhone 6s automatisch uitvalt terwijl er nog genoeg batterij in het toestel zit.

  Om in aanraking te komen voor dit reparatieprogramma moet je een specifiek serienummer van de iPhone 6s hebben. Apple heeft bekendgemaakt dat er meerdere modellen met andere serienummers ook problemen hebben. Volgens Apple komt het probleem door een productiefout waarbij de accu in aanraking komt met teveel buitenlucht.

  Automatisch uitvallen van de iPhone 6s mogelijk opgelost met iOS update

  Apple heeft op haar website meer informatie geven over het automatisch uitvallen van de iPhone 6s. Daarnaast geeft Apple aan een uitgebreid onderzoek te starten naar deze specifieke iPhones. Dit wordt gedaan door een nieuwe iOS update uit te brengen waar ze meer informatie kunnen binnenhalen.

  De nieuwe iOS update die extra informatie over het probleem verzamelt zal deze week beschikbaar zijn.

  Onlangs kwam Apple ook al met een reparatieprogramma voor de iPhone 6 Plus, maar deze is gericht op het scherm van de iPhone. Dit probleem komt waarschijnlijk door een ontwerpfout van Apple.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.