Augmented Reality game evenement op 28 en 29 mei in Rotterdam

  Niantic, ontwikkelaar van Pokemon GO, zal volgend weekend een Augmented Reality game evenement organiseren. Hierin zal haar game Ingress centraal staan. Meer dan 5000 spelers doen in Rotterdam mee aan het spel dat velen online spelen op de smartphone.

  In Ingress is het de bedoeling dat spelers wereldwijd langs verschillende bezienswaardigheden gaan. Deze plekken, zoals beroemde gebouwen, historische plekken, parken en gebouwen dienen als portals die door een team veroverd moeten worden. De twee teams zijn ingedeeld in de facties ‘Enlightened’ en ‘Resistance’, welke om de portals strijden. Om het spel nog dichterbij haar fans te brengen, organiseert Niantic wereldwijd Augmented Reality game evenementen.

  Augmented Reality game evenement gaat de hele wereld over

  Deze evenementen worden steeds ergens anders georganiseerd, en volgende week is het de beurt aan Rotterdam. Tijdens dit Augmented Reality Game evenement is de verwachting dat meer dan 5000 spelers in de havenstad op zoek zullen gaan naar de verschillende portals. De factie die tijdens het evenement de meeste portals weet te bemachtigen, heeft op haar manier invloed op het directe spelverloop in de Ingress game.

  Op zaterdag vindt het Anomaly evenement plaats, waarbij spelers strijden om de verschillende portals. Deze dag wordt afgesloten met een afterparty. Op de zondag tijdens het Augmented Reality game evenement vindt de ‘Mission Day’ plaats. Op deze dag leidt de game spelers langs alle mooie bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft.

  Meedoen kost niets

  Lijkt het je ook wat om mee te doen aan dit Augmented Reality game evenement? Inschrijven kan nog steeds en is volledig kosteloos. Download daarvoor nog wel even de benodigde Ingress game, die ook voor niets te verkrijgen is via de Google Play store of de Apple Store.

  Ingress

  Verkijgbaar vanaf 15 december 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.