Attack On Titan game, Wings of Freedom, komt naar Europa en V.S.

  Voor alle Attack on Titan fans is er goed nieuws gekomen, de Attack on Titan game, Wings of Freedom komt deze zomer naar Europa en de V.S. voor zowel console als PC.

  Attack on Titan Wings of Freedom vertelt hetzelfde verhaal als het eerste seizoen van de populaire anime serie.

  Attack on Titan gaat over de strijd tussen mensen en monsterlijk grote wezens, de titanen, of Titans. De personages in de game blijven trouw aan de anime. Als speler van de game bestuur je Eren, de hoofdpersoon van de serie.

  Attack on Titan game is trouw aan de serie

  De gameplay van het spel oogt snel en dankzij de kettingen die zo kenmerkend zijn voor de Attack on Titan personages kan de speler zich met grote snelheid verplaatsen over de map. De Attack on Titan game lijkt ook qua graphics dicht bij de animeserie te blijven. En de getekende stijl van anime zie je goed terug in zowel de karakters als de omgeving.

  De game blijft in Europa Japans gesproken en zal in ieder geval Engelse, Franse en Duitse ondertiteling krijgen. Of er op een later moment meer ondertiteling talen bijkomen is nog niet bekend.

  De Attack on Titan game komt voor zowel console als PC uit. Voor de Playstation 4 en Xbox One zal de game fysiek te koop zijn in de winkels en voor de Playstation 3 en Playstation Vita zal er via het Playstation Network een digitale versie beschikbaar komen. PC spelers kunnen hun kopie via Steam downloaden.

  Benieuwd hoe de game er uit gaat zien? check dan de trailer die al eerder uitkwam voor de Japanse versie.

  De Attack on Titan game ligt hier op 26 augustus in de winkel en zal op 30 augustus in de V.S. verschijnen.

  Attack on Titan

  Verkijgbaar vanaf 26 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.