Attack on Titan 2 release ook voor de Switch

  De Attack on Titan 2 release werd tijdens GamesCom aangekondigd. Inmiddels is bekend dat het spel begin 2018 uit zal komen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, PC en de Nintendo Switch. In Japan komt het spel ook uit voor de PlayStation Vita.

  Bij de aankondiging van het spel kwam een trailer uit, deze is bovenaan de pagina te bekijken. In de trailer zijn enkele beelden te zien van het spel. Ook komen enkele personages uit de animeserie voorbij.

  Attack on Titan 2 release begin 2018

  Waar Attack on Titan 2 over zal gaan, is nog niet helemaal duidelijk. De game zal hoogstwaarschijnlijk de stijl van het eerste deel aanhouden met een verhaal over het nieuwe seizoen van de serie waar het spel is op gebaseerd.

  De gamefranchise is gebaseerd op de anime Attack on Titan. Het eerste seizoen daarvan werd in 2013 uitgebracht. De eerste Attack on Titan game kwam in 2016 uit. Attack on Titan 2 zal hoogstwaarschijnlijk over het tweede seizoen gaan van de anime, deze kwam dit jaar nog uit.

  In onze Attack on Titan review geven we het spel een 8. Wij benoemden de snelle gameplay en de vele diepgang in het spel.

  Attack on Titan 2

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.