Attack on Titan 2 release bekendgemaakt met trailer

  Het tweede seizoen van Attack on Titan van uitgever Koei Tecmo verschijnt volgend jaar in maart. Naast een release in Japan op 15 maart is hij ook aangekondigd voor 20 maart in het Westen. De bekendmaking van de Attack on Titan 2 release gaat gepaard met een trailer.

  De game Attack on Titan is gebaseerd op de gelijknamige animeserie. Daarin ligt de aarde in puin en wonen de overgebleven mensen in ommuurde steden nadat enorme, mensenetende reuzen over de aarde lopen. De game volgt het verhaal van de anime redelijk nauwkeurig, wat betekent dat het tweede seizoen een grotere rol voor Ymir weglegt.

  Attack on Titan 2 release ook op Switch

  Het eerste seizoen van Attack on Titan kwam uit voor de PS4, PS3, PS Vita, Xbox One, en PC en werd positief ontvangen. Ook wij vonden het een aanrader vanwege onder meer de diepgang en snelle gameplay. In onze Attack on Titan review kun je lezen waarom wij het een 8 hebben gegeven.

  De sequel laat de PS3 en (in het westen) de PS Vita achterwege, maar komt wel uit voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen weer heel wat actie verwachten wanneer ze de enge titans te lijf gaan, dus het is interessant om te zien hoe dit op de Switch uit gaat pakken. Bovenaan het artikel is de trailer van Attack on Titan 2 te bekijken.

  Attack on Titan 2

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.