Asus Zenbo home robot als eerste in Taiwan beschikbaar

  De Asus Zenbo home robot is vanaf 1 januari te bestellen. Helaas zal de robot in eerste instantie alleen in Taiwan te verkrijgen zijn. Een westerse release is op dit moment nog niet bekend.

  De Asus Zenbo home robot is een multifunctionele robot, die van alles kan doen. Omdat de robot een ingebouwde camera en microfoon heeft, is het mogelijk om te praten tegen vrienden en familie. Ook kan de Zenbo content streamen naar verschillende apparaten in je huis.

  De Asus Zenbo home robot zal beschikbaar komen in twee verschillende varianten. De standaard versie met 32GB opslag zal 19900 Taiwanese dollar gaan kosten, dit komt neer op ongeveer 600 euro. Dan is er ook nog een premium versie die over 128GB opslag beschikt en wordt geleverd met een oplaaddock. Dit model zal je 24900 Taiwanese Dollar gaan kosten, dit komt neer op 750 euro.

  Voor een persoonlijke assistent is dat niet al te duur. De Asus Zenbo home robot zal je namelijk helpen met heel veel huis-, tuin- en keukenwerkzaamheden. Wil je een pizza bestellen, dan geef je dit door aan Zenbo en deze zal hem voor je bestellen.

  Asus Zenbo home robot is multi-inzetbaar

  Naast huis-, tuin- en keukenwerkzaamheden, kan de Asus Zenbo home robot ook goed door kinderen gebruikt worden. De robot kan de jongsten amuseren met simpele spelletjes. De wat oudere kinderen kunnen leren programmeren, door te spelen met de bewegingen van de Asus Zenbo home robot.

  Ook heeft Asus gezorgd dat de robot voor ouderen heel handig kan zijn. In Taiwan heeft de Asus Zenbo home robot een optie om hulp in te schakelen, wanneer dit nodig mocht zijn. Hierdoor kunnen ouderen die alleen zijn toch nog hulp inschakelen, wanneer er iets aan de hand zou zijn.

  Voorlopig zal de Asus Zenbo home robot alleen in Taiwan te verkrijgen zijn. De robot zal in beperkte hoeveelheid uitkomen en dus zullen er niet veel mensen kunnen genieten van een persoonlijke assistent. Daarnaast is een westerse release niet bekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.