AsteroidOS software voor Android smartwatches in ontwikkeling

  Voor de gebruikers van Android smartwatches komt er binnenkort een nieuwe soort software. Deze AsteroidOS software is een nieuw open source besturingssysteem dat gebruikers een stuk meer controle biedt dan Android Wear.

  Er zijn momenteel al veel verschillende soorten software beschikbaar voor smartwatches, waaronder Tizen, WatchOS en Android Wear. AsteroidOS is echter volgens bronnen een compleet nieuw soort software. Dit is voornamelijk omdat het een gratis en open source besturingssysteem is dat je zelf kunt installeren en je meer controle geeft.

  AsteroidOS is een project dat ontwikkeld is door een community en is momenteel nog in een vroeg stadium. Het is momenteel mogelijk om de software te installeren op de originele LG G Watch. De software heeft momenteel nog een gelimiteerd aantal features, hoewel het naar verwachting snel geüpdatet moet worden.

  AsteroidOS software momenteel nog in ontwikkeling

  Je kunt je als gebruiker ook opgeven om te helpen met de ontwikkeling van AsteroidOS. Dit hebben de bedenkers van de software aangegeven. Zo zijn er mensen nodig voor het verbeteren van de prestatie en om bepaalde features zoals Agenda, Weer en Alarm toe te voegen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.