'Assassin's Creed Syndicate krijgt vrouw in de hoofdrol'

  De nieuwe Assassin's Creed wordt morgen officieel onthuld. Voor die tijd lekt er echter al aardig wat informatie uit. Zo zou je in Assassin's Creed Syndicate als twee hoofdpersonen spelen.

  Het nieuwe deel in de populaire Ubisoft serie zal Assassin's Creed Syndicate gaan heten. Die titel is nog niet bevestigd, maar gaat sinds vorige week rond.

  Nu volgen er meer geruchten over het spel. Website Kotaku heeft informatie verkregen over de hoofdpersonen van de game vanuit bronnen "bekend met de game."

  Twee hoofdpersonen in Assassin's Creed Syndicate

  Opvallend is dat Assassin's Creed Syndicate twee hoofdpersonen zal krijgen. Eén daarvan is een vrouw. Het gaat namelijk om een broer en een zus die de hoofdrollen vertolken.

  De twee, die Jacob en Evie heten, maken deel uit van de onderwereld van Londen in de Victoriaanse tijd. De grootste rol is voor Jacob weggelegd. Hij zou 75% van de tijd speelbaar zijn, terwijl Evie - hieronder afgebeeld - de andere 25% van de missies voor haar rekening neemt.

  Evie in Assassin's Creed Syndicate

  Onthulling 12 mei om 18:00

  Assassin's Creed Syndicate zal officieel op dinsdag 12 mei om 18:00 aangekondigd worden. Dat zal gebeuren via de officiele website.

  We weten echter al flinke tijd van de game, die eerder nog door het leven ging als Assassin's Creed Victory. Het spel moet komend najaar uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Assassin's Creed Syndicate

  Verkijgbaar vanaf 23 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.