Assassin's Creed soundtracks komen uit in fysieke vorm

  De muziekstukken van Ubisofts historische actie serie Assassin's Creed zullen in 2016 in fysieke vorm in de winkels komen. Partner Sumthing Else Music Works zal ons nu de mogelijkheid bieden om de Assassin's Creed soundtracks in onze handen te houden.

  Tijdens het spelen van een game zoals Assassin's Creed zullen naast de geweldige storytelling en gameplay nog 2 dingen zeker niet kunnen ontbreken: Geluidseffecten en muziek. Mocht je een van die mensen zijn die een bepaalde game hebben gespeeld met het geluid uit, dan is de kans groot dat de beleving toch compleet anders is geweest. Een bepaald gevoel miste. Dat gezegd zullen fans van Ubisoft blij zijn te horen dat hun favoriete soundtracks nu gepubliceerd zullen worden.

  Assassin's Creed soundtracks zet je nu tussen je collectie

  Samen met partner Sumthing Else Music Works zullen de soundtracks van de games nu samengebracht worden op CD en Vinyl. Sumthing Else Music heeft bevestigd aan MCV dat de productie in 2016 gaat beginnen en soundtracks zal bevatten van een selectief aantal games in de serie.

  De volgende wereldwijde CD releases zijn al bevestigd tot nu toe, met nog meer aankondigingen die zullen volgen:

  • Assassin’s Creed – Original Soundtrack
  • Assassin’s Creed II – Original Soundtrack (2-CD)
  • Assassin’s Creed Brotherhood – Original Soundtrack
  • Assassin’s Creed Revelations: The Complete Recordings (3-CD)
  • Assassin’s Creed III – Original Soundtrack
  • Assassin's Creed IV: Black Flag – Original Soundtrack
  • Assassin's Creed Unity – Original Soundtrack

  Ook al zijn de nummers al een tijdje beschikbaar in digitale vorm, Sumthing Else is het eerste bedrijf dat de nummers overbrengt naar fysieke vorm.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.