Assassin's Creed Rogue release voor PS4 en XB1 mogelijk

  Een nieuw gerucht gaat rond dat een Assassin's Creed Rogue release voor de huidige generatie consoles mogelijk is. Dit wordt gemeld door verschillende Italiaanse websites.

  Op verschillende Italiaanse websites is een Assassin's Creed Rogue HD versie verschenen. AC Rogue kwam origineel uit in 2014 op de PlayStation 3 en Xbox 360 en verscheen later ook op PC. Hetzelfde jaar kwam Assassin's Creed Unity uit voor de PS4 en Xbox One. Veel spelers die al de overstap hadden gemaakt naar de huidige generatie consoles kunnen Assassin's Creed Rogue hierdoor gemist hebben.

  Op Italiaanse websites Reluxshop, Webster en Eprice kun je een HD-versie van Assassin's Creed Rogue pre-orderen (PS4 en Xbox One). Wat inhoudt dat de game misschien binnenkort naar de huidige generatie consoles verschijnt.

  Assassin's Creed Rogue release op PS4 en XB1 nog niet zeker

  Uiteraard is dit niks meer dan een gerucht op dit moment. Ubisoft heeft nog geen uitspraak gegeven over deze vondst. Desondanks is het merkwaardig dat op drie websites een HD-versie van Assassin's Creed Rogue te vinden is. Voor nu is het afwachten of Ubisoft een verklaring aflegt met betrekking tot de HD-versie van Assassin's Creed Rogue.

  Korte info over Assassin's Creed Rogue

  In Assassin's Creed Rogue worden de rollen omgedraaid en speel je niet als Assassin, maar als een Tempelier! Kruip in de huid van Shay Patrick Cormac en jaag op leden van de Assassin's. De gameplay heeft een enorme gelijkenis naar Assassin's Creed IV: Black Flag.

  Assassin's Creed Rogue

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.