Assassin's Creed: Rogue krijgt mogelijk alleen singleplayer

  Naar het schijnt krijgt Assassin's Creed: Rogue geen multiplayer modus, maar zal de game alleen speelbaar zijn in een singleplayer modus. Geen enkel uitgegeven promotiemateriaal wijst op een multiplayer modus, noch staat in de Ubishop listings iets over multiplayer.

  In de listing voor de normale editie van Assassin's Creed: Rogue wordt alleen verteld dat je bonus packs krijgt, en bij de Collector's Edition wordt er expliciet gesproken van single-player content. Bij andere Assassin's Creed spellen kwam het vaak voor dat bij pre-orders of Collector's Editions exclusieve multiplayer personages, skins of items zaten, maar hierover wordt niks geopperd in de listings voor Assassin's Creed: Rogue.

  In Assassin's Creed: Rogue speel je als tempelier

  In Assassin's Creed: Rogue kruip je in de huid van Shay Patrick Cormac, die de game begint als assassin. Door een belangrijke gebeurtenis verandert Shay van alliantie, en wordt hij een tempelier die jaagt op assassin's. Haytham Kenway zal ook een opwachting maken in de game.

  Assassin's Creed: Rogue speelt zich af tussen 1752-1761, en de Franse en Indiaanse oorlog (1754–1763, het koloniale theater van de Zevenjarige Oorlog) zal een rol spelen in de game. Het einde van de game zal te maken hebben met Unity, maar hoe is nog niet bekend. Historisch gezien wordt de nederlaag van Frankrijk gezien als een aanleiding voor de Franse revolutie, aangezien de oorlog Frankrijk veel geld kostte.

  Assassin's Creed Rogue

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.