Assassin's Creed Rebellion is nu gratis beschikbaar voor Android en iOS

  Assassin’s Creed Rebellion is nu gratis te downloaden voor Android en iOS in Google Play en de App Store. De game is een free-to-play strategy RPG, ontwikkeld door Behaviour Interactive en Ubisoft Montreal. Een hoop bekende Assassin’s komen in de game terug, dus Assassin’s Creed fans zullen hun favoriete personages tegenkomen.

  Het verhaal van de game speelt zich af in Spanje, tijdens de Inquisitie. Spelers kunnen hun eigen fort bouwen en onderhouden. Ook kunnen zij een eigen broederschap opbouwen en wel 40 bekende Assassin’s rekruteren en trainen. Spelers gaan de strijd aan met de Templars, gaan op missies en stellen zelf een team samen van drie Assassin’s uit hun broederschap.

  Er zijn verschillende speelstijlen, dus missies kunnen op meerdere manieren gespeeld worden. Zo kunnen spelers sluipend door een level gaan of op een opvallende manier de Templars aanvallen. Er is een groot aantal legendarische personages in de game, zoals Ezio, Aguilar, Shao Jun, Machiavelli en Claudia. Los van deze personages zijn er ook nog meer dan 20 nieuwe personages speciaal voor de game gemaakt om vrij te spelen.

  Assassin's Creed Rebellion aangekondigd op Twitter

  Met tijdelijke events kunnen spelers verschillende settings uit de serie ontdekken. Zo komt het oude Griekenland uit Assassin’s Creed Odyssey in de game voor. De game bevat optimalisaties voor de iPad Pro, met een betere 3D-model rendering en hogere resolutie textures.

  Een recente game uit de Assassin's Creed serie, Assassin's Creed Odyssey, was een groot succes. De game valt onder het rpg-genre en keuzes zijn een belangrijk onderdeel van de game. Het verhaal speelt af in het oude Griekenland, in de vijfde eeuw voor Christus, tijdens de Peloponnesische Oorlog tussen Sparta en Athene. Spelers kruipen in de huid van Alexios of Kassandra, een huursoldaat met Spartaans bloed die door familie ter dood is veroordeeld. Beleef de transformatie van een jonge outcast naar een legendarische held en onthul de waarheid.

  Assassin's Creed Rebellion is nu gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

  Assassin's Creed Rebellion

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.