Assassin's Creed Origins update geeft problemen

  Ondanks dat Assassin's Creed Origins update 1.04 voor stabiliteit moest zorgen, gaat het juist de andere kant op. De game kampt nu met problemen voor veel gamers. Ze zeggen last te hebben van verscheidene bugs, waardoor de algehele ervaring minder is geworden.

  Assassin’s Creed Origins is sinds 27 oktober verkrijgbaar en betekent de comeback van de actieserie. Ubisoft had een jaartje ‘pauze’ genomen en dat pakte goed uit, zoals je in onze Assassin's Creed Origins review kunt lezen. Toch verloopt de game-ervaring voor veel spelers niet helemaal zoals het zou moeten.

  Problemen Assassin’s Creed Origins update aangekaart

  Spelers klagen dat sinds de update textures niet goed inladen, belichting er op achteruit is gegaan, draw distance teruggeschroefd is en meer. Zowel op de Redditpagina van de game als de Assassin’s Creed forums staan veel meldingen van spelers. Sommigen hebben ook een overzicht gepost van wat er allemaal mis is sinds update 1.04.

  Het is niet duidelijk of het daadwerkelijk alle spelers betreft. Ook weten we nog niet of Ubisoft snel met een oplossing komt.

  Trials of Gods

  Mocht je gewoon doorgaan met spelen na de update, dan moet je vooral het Trials of Gods event checken. Je kan hier tot 14 november aan deelnemen en exclusieve gear bemachtigen, maar het is aan te raden om eerst level 40 te bereiken.

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.