Assassin's Creed Origins New Game plus komt eraan!

  Waar je in multiplayer spellen gewoon een nieuw potje kan beginnen om een spel interessant te houden, werkt dat in singleplayer games lastig. Dan ben je afhankelijk van nieuwe content, en dat is precies wat Ubisoft gisteren deed. Er komt namelijk een Assassin's Creed Origins New Game plus, zodat je een reden hebt opnieuw te beginnen!

  De meest recente Assassin's Creed game, die je meeneemt naar het oude Egypte, kende al een flinke hoeveelheid uren speeltijd en DLC, maar dat is blijkbaar niet genoeg voor Ubisoft. Om gamers een reden te geven opnieuw in het verhaal van Bayek, is het daarom binnenkort mogelijk om het knopje New Game Plus aan te klikken!

  Eerdere titels in de franchise kenden geen New Game plus (ookwel NG+), maar met Origins gaat daar verandering in komen. Welke features, vrijgespeelde vaardigheden en vooral welke voorwerpen je mee mag nemen naar je nieuwe verhaal, dat is nog onduidelijk. Volgens de community manager van Ubisoft op Reddit komt er binnenkort meer informatie over de aankomende New Game plus modus.

  Binnenkort meer details over de Assassin's Creed Origins New Game plus modus

  Andere games als The Witcher 3 en Deus Ex Mankind Divided kenden beide een NG+ modus waarin je alle vrijgespeelde content mee mocht nemen naar je nieuwe personage. In het geval van The Witcher betekende dit wel dat vijanden en uitrusting weer vrolijk mee begon te levelen vanaf waar jij was gebleven. Zwakke vijanden van niveau 5 in elkaar meppen als je zelf level 60 was zat er dus niet in!

  In onze Assassin's Creed Origins review kan je lezen dat het spel er bij launch al puik uit zag. Een paar dagen geleden kwam de eerste grote DLC voor het spel, genaamd The Hidden Ones, al uit waarmee je jouw speeltijd flink kan uitbreiden. Mocht je geïnteresseerd zijn in het oude Egypte en niet vies zijn van flink wat mensen ombrengen als assassin Bayek, dan kan je Assassin's Creed Origins hier halen.

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.