Assassin's Creed Origins Dawn of the Creed Legendary Edition kost 800 euro

  Ubisoft heeft aangekondigd dat er een Dawn of the Creed Legendary Edition uit zal komen van Assassin’s Creed Origins. Deze ultieme editie zal 800 euro kosten en zal naast de game en andere accessoires een statue van 73cm bevatten.

  Ubisoft

  Deze statue van de protagonist Bayek en zijn adelaar Senu is gemaakt van kunsthars en is genummerd. Van deze statue worden er maar 999 gemaakt waardoor het echt een ultiem collectors item is voor verzamelaars en Assassin’s Creed fans.

  Naast de bijzonder mooie statue krijg je ook voor de 800 euro de Gold Edition van de game. In deze editie zit de basis game en de Season Pass. Naast de game zit er ook een wereldkaart, officiële soundtrack, artbook, steelbook en Bayeks adelaarssschedelamulet in de doos.

  Dawn of the Creed Legendary Edition

  Verkrijgbaarheid van Dawn of the Creed Legendary Edition

  Als je deze editie van Assassin’s Creed wilt hebben moet je snel zijn en je moet de editie reserveren op Ubisoft Store. Op de Ubisoft winkelpagina kun je de Xbox One, PS4 of PC versie reserveren.

  Je krijgt nu al de statue thuisgestuurd als je de game besteld. Zo kun je alvast de statue op een mooie plaats in je woonkamer, werkkamer of gaming kamer zetten. Wel moet je er rekening met houden dat de game pas wordt verstuurd wanneer die uitkomt later dit jaar.

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.