Assassin's Creed Odyssey update onthuld voor het instellen van levels van vijanden

  Op de officiële blog van Assassin's Creed Odyssey staat er dat er een nieuwe update komt. Hierbij zal een optie aan het menu worden toegevoegd, waarmee spelers vijanden op hetzelfde level kunnen houden, maar ook twee of vier levels onder jouw personage kunnen instellen. Hierdoor wordt het spelen van de game wat gemakkelijker.

  Op dit moment heeft Assassin’s Creed Odyssey per gebied twee getallen. Deze nummers geven een indicatie van welk level je moet zijn om een gebied door te komen zonder al teveel problemen. Stel, je gaat naar een bepaald gebied wanneer je level acht bent en je gaat tijdens je daar bent van level acht naar leven negen. Zodra dit gebeurt levelen vijanden met je mee, dus worden zij ook level negen.

  Na de update in Assassin's Creed Odyssey kunnen spelers dus instellen dat vijanden een paar levels lager blijven dan hun personage. Goed om te weten is dat deze optie niet beschikbaar zal zijn in de Nightmare Difficulty Mode. Hieronder zie je een klein overzicht met elke schaal die je kunt instellen:

  • Heavy - Alle vijanden blijven bij jouw level. (levelen dus met jou mee)
  • Normal - Geen verandering in moeilijkheidsinstellingen.
  • Light - Vijanden zijn twee levels onder jouw personage
  • Very Light - Vijanden zijn vier levels onder jouw personage

  Assassin's Creed Odyssey update aangekondigd via Twitter

  Verder wordt er bij de update ook nog een compleet nieuwe workshop toegevoegd, namelijk Hephaisto’s Workshop. Bij hem kan je bestaande graveringen bekijken en er meer van kopen met Drachmae. Verder kan je je uitrusting upgraden naar Gravures Tier zes en zeven. Ook kan je zelf spullen graveren in de workshop. Als je Hephaisto wil bezoeken, kan dat in de Myson Cave in de Malis regio. Het is ook mogelijk om te fast travelen naar de Ruins of Artemis, die zich vlakbij bevinden.

  Benieuwd wat wij van de game vinden? Lees vooral onze Assassin's Creed Odyssey review. Ook hebben wij een artikel voor jou met de top zeven beste Assassin's Creed Odyssey skills die je helpen in de strijd.

  De update zal vanaf 10 januari beschikbaar zijn.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.