Assassin's Creed Odyssey map en Game Plus modus onthuld

  De gehele Assassin’s Creed Odyssey map is onthuld. Naast deze onthulling heeft Ubisoft aangegeven dat er een nieuwe game plus-modus zal komen nadat het spel is uitgebracht op 5 oktober 2018.

  De Assassin’s Creed Odyssey map is in totaal 130 vierkante kilometer ten opzichte van 80 vierkante kilometer in de laatste Assassin’s Creed game genaamd Origins. Toch is het totale landoppervlak van Odyssey kleiner dan in Origins, omdat het merendeel van de map bestaat uit water. De map zal bestaan uit een groot stuk land met daar omheen verschillende kleinere eilandjes. Bekijk de nieuwe map onderaan de pagina - via PowerPyx!

  De nieuwe Assassin's Creed Odyssey map

  De nieuwste Assassin’s Creed game zal zich gaan afspelen in het oude Griekenland en door het maken van bepaalde keuzes kunnen spelers een deel van de historie veranderen, zoals de keuzes die er worden gemaakt in de gesprekken. Aan het begin van het spel kan de keuze worden gemaakt tussen Alexios en Kassandra, een mannelijke en een vrouwelijke Spartaan. De keuze die hier wordt gemaakt heeft geen invloed op de verloop van het verhaal.

  Naast de map verscheen vandaag ook het nieuws dat er wederom een New Game Plus-modus zal zijn voor Assassin’s Creed Odyssey. Wanneer het spel minimaal één keer is uitgespeeld, kun je het spel opnieuw beginnen. Deze keer speel je op een veel moeilijker niveau, maar je houdt wel alle vaardigheden, uitrusting en je level. Het maximale level in Odyssey is level 50.

  New Game Plus-modus

  De New Game Plus-modus zal nog niet meteen de lancering van de game uitkomen. Maar creatief directeur Jonathon Dumont geeft in een interview met Gamerant aan dat er genoeg te doen zal zijn voordat de nieuwe modus wordt gelanceerd. Een aantal weken geleden werd al bekend Odyssey een game wordt waarmee je jaren vooruit kunt. Dat is ook de reden dat er geen nieuw spel van de Assassin’s Creed-reeks zal uitkomen in 2019.

  Assassin’s Creed Odyssey zal op 5 oktober 2018 uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij hebben hem al gespeeld, dus lees hier onze bevindingen over de nieuwe RPG.

  Assassin's Creed Odyssey map

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.