Assassin's Creed Odyssey live event afgelast met een grappig Twitterbericht

  Assassin's Creed Odyssey heeft het eerste live event afgelast. Deze week zou er een nieuwe NPC in het spel worden geplaatst. De NPC verscheen niet en uiteindelijk kwam er een verklaring namens het Assassin's Creed-team. Dit gebeurde op een bijzondere manier.

  Deze week zou Damais The Indifferent in het spel verschijnen. Hij zou onderdeel zijn van het eerste live event van Assassin's Creed Odyssey, maar dit ging niet door vanwege technische fouten. De NPC zou op 16 oktober in de game verschijnen. Ubisoft heeft de verhuizing van de NPC niet goed berekend en kwam erachter dat ze niet op tijd klaar zouden zijn.

  Het Twitteraccount van Assassin's Creed liet dit via een soort opsporingsbericht weten. Volgens het bericht zou Damais zich geïntimideerd voelen bij de gedachten dat hij Misthios tegen zou kunnen komen.

  Assassin's Creed Odyssey live event komt alsnog

  Voor wie stond te popelen om Damais The Indifferent tegen te komen, is er goed nieuws. Zodra Ubisoft er klaar voor is, verschijnt Damais The Indifferent alsnog in de game.

  Daarnaast is het voor fans verstandig om 23 oktober in de agenda te markeren. Er komt namelijk een nieuw schip het spel invaren. Het Assassin's Creed-team geeft als hint om Aegean Sea in de gaten te houden.

  De lancering van de game werd enkele weken geleden gevierd met een Assassin's Creed Odyssey trailer. De game is dus al sinds 5 oktober uit, maar je kunt Assassin's Creed Odyssey nog steeds kopen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.