Assassin's Creed Odyssey launch trailer uitgebracht

  Zojuist is de nieuwste Assassin's Creed Odyssey launch trailer op het YouTube-kanaal van UbisoftNederland verschenen. Nog heel even geduld hebben en dan is het zover. Op 5 oktober zal Assassin's Creed Odyssey uit komen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Assassin’s Creed Odyssey is een role-playing game waar keuzes een belangrijk onderdeel van de game zijn. De game vindt plaats in het oude Griekenland, in de vijfde eeuw voor Christus, tijdens de Peloponnesische Oorlog tussen Sparta en Athene. Spelers kruipen in de huid van Alexios of Kassandra, een huursoldaat met Spartaans bloed die door familie ter dood is veroordeeld. Beleef de transformatie van een jonge outcast naar een legendarische held en onthul de waarheid.

  Assassin's Creed Odyssey launch trailer weergeeft duidelijk beeld van de game

  Er zullen dit jaar meer RPG-elementen aanwezig zijn in de open world game. Spelers kunnen kiezen uit hoofdpersonages Alexios of Kassandra en romantische relaties aangaan met verschillende NPC’s in de gamewereld. Hier is meer over te zien in onze pre-launch gameplay.

  Assassin’s Creed Odyssey is vanaf 5 oktober 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Spelers die de Gold Edition, Ultimate Edition, Medusa Edition, Spartan Edition of Pantheon Edition van Assassin’s Creed Odyssey pre-orderen in de Ubisoft Store, spelen drie dagen eerder, namelijk vanaf 2 oktober 2018.

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.