Assassin's Creed Odyssey DLC launch trailer uitgebracht

  De launch trailer van de eerste Assassin’s Creed Odyssey DLC is uitgebracht. De eerste aflevering, die op 4 december uit gaat komen, gaat Hunted heten. Er zullen nog twee afleveringen volgen in de komende maanden. Deze uitbreiding brengt een heel nieuw verhaal naar Assassin’s Creed Odyssey.

  Assassin’s Creed Odyssey: Legacy of the First Blade is de eerste DLC die wordt uitgebracht voor de nieuwe game van Ubisoft. In de trailer zien we dat Alexios een oude bekende ontmoet. Het gaat om Darius I, de zoon van Xerxes I, die we al kennen van Assassin’s Creed II. Darius I staat bekend om zijn verborgen messen, die hij verstopt in zijn mouwen. We krijgen in de Assassin’s Creed Odyssey DLC launch trailer te zien hoe hij deze verstopte wapens gebruikt.

  Assassin's Creed Odyssey DLC launch trailer toont oude bekende

  De Legacy of the First Blade DLC zal worden opgedeeld in drie afleveringen. In de eerste aflevering zul je, als Kassandra of Alexios, Darius ontmoeten. In de trailer zien we een nieuwe groep met vreemde maskers. Ze overvallen dorpen en deze groep is op zoek naar jou! De eerste aflevering komt op 4 december uit en Ubisoft heeft aangegeven dat er zes weken zitten tussen de afleveringen. De tweede aflevering, genaamd Shadow Heritage, komt dus in januari uit en de derde aflevering, genaamd Bloodline, komt eind februari of begin maart uit.

  De launch trailer van de eerste Assassin’s Creed Odyssey DLC is pas net uitgekomen, maar we weten nu al dat er nog een DLC zal komen. De volgende Assassin’s Creed Odyssey DLC gaat The Fate of Atlantis heten en deze komt in de lente van 2019 uit.

  Alle uitbreidingen in de Season Pass

  Allebei de uitbreidingen voor Assassin’s Creed Odyssey zijn ook beschikbaar in de Season Pass. De Assassin’s Creed Odyssey season pass is op dit moment aan te schaffen voor 39,99 euro. In de Season Pass krijg je alle uitbreidingen voor Assassin’s Creed Odyssey. Daarnaast krijg je Assassin’s Creed III Remastered en Assassin’s Creed Liberation Remastered gratis bij aanschaf van de Season Pass.

  Lees in onze Assassin's Creed Odyssey review, waarom wij vinden dat deze game een 9.2 verdient.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.