Assassin's Creed Odyssey DLC Chapter 2 launch vandaag

  Ubisoft heeft nu officieel Chapter 2 van de DLC ‘Legacy of the First Blade’ van Assassin’s Creed Odyssey beschikbaar voor downloaden gesteld. Deze episode is het tweede deel van het eerste post-launch verhaal. Deze DLC van Assassin’s Creed Odyssey is verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en de PC.

  Chapter 2 van de DLC van Assassin’s Creed Odyssey zal Shadow Heritage gaan heten. Als speler is het de bedoeling dat je op zoek gaat naar de reden van een brief die je hebt ontvangen van Darius. Hierdoor kom je oog in oog te staan met een nieuw levensbedreigend gevaar: The Tempest. Zij is een geniale opperbevelhebber van een eigen vloot. Ze weet alles te regelen op het zeegebied. Ze zal proberen de speler genade te laten roepen met een dodelijk arsenaal en meesterlijke scheepstechnieken.

  In ieder nieuw hoofdstuk van de DLC zal de speler een nieuwe vaardigheid leren. Dit geldt voor iedere tak van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin. In Chapter 2 van de Assassin’s Creed Odyssey DLC ontdekken de spelers Rapid Fire. Dit is een nieuwe vaardigheid voor de Hunters. Met dit kan de speler pijlen af blijven schieten zonder te hoeven herladen.

  Verhaal voor Chapter 2 van Assassin’s Creed Odyssey DLC

  In de eerste aflevering van de DLC van Assassin’s Creed Odyssey heeft de speler Darius ontmoet. Een groep met vreemde maskers is door de wereld aan het reizen en dorpen aan het overvallen, zoekend naar jou. Deze aflevering kwam uit op 4 december. Het laatste en derde deel van de DLC zal uitkomen aan het einde van februari of begin maart. Deze laatste aflevering van de DLC serie Legacy of the First Blade zal Bloodline gaan heten.

  Deze uitbreidingen van Assassin’s Creed Odyssey zijn ook beschikbaar al beschikt de speler over de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass. Deze is aan te schaffen voor de Xbox One voor 39,99 euro. Wanneer je bezit over deze pas krijg je ook de DLC’s van Assassin’s Creed 3 remastered en Assassin’s Creed Liberation remastered.

  In onze review van Assassin’s Creed Odyssey kun je lezen waarom het spelen van deze game in het algemeen het helemaal waard is. Wij gaven de game namelijk een 9,2.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.