Assassin's Creed krijgt Monopoly-versie

  Assassin's Creed krijgt een eigen editie van het bordspel Monopoly. De officieel gelicenseerde Assassin's Creed-versie van het gezelschapsspel met onroerend goed, hypotheken en belastingen verschijnt in oktober.

  Zoals verwacht komt de Assassin's Creed-editie van Monopoly geheel in de stijl van Ubisofts sluipmoordenaarsfranchise. In het spel kunnen deelnemers met zes Assassin's spelen: Altaïr Ibn-La'Ahad (Assassin's Creed), Ezio Auditore da Firenze (Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations), Ratonhnhaké:ton alias Connor Kenway (Assassin's Creed III), Aveline de Grandpré (Assassin's Creed III: Liberation), Edward Kenway (Assassin's Creed IV: Black Flag) en Arno Dorian (Assassin's Creed: Unity).

  Ook zal het Monopoly-spel historische locaties uit de Assassin's Creed-franchise bevatten. In plaats van de gebruikelijke dollars dan wel euro's, maakt dit bordspel gebruik van Abstergo-credits - bekend als de moderne Tempeliers in de serie. Het onroerend goed van het gezelschapsspel is in handen van Abstergo Industries en Abstergo Entertainment.

  Exclusief voor Europa

  Rich "Uncle" Pennybags, beter bekend als Mr. Monopoly, draagt een sluipmoordenaarscapuchon op de doos en het bord van 'Assassin's Creed: Monopoly'. USAopoly, een gelicenseerde Monopoly-maker, vertelde aan Polygon dat het AC-spel exclusief naar Europa komt. Distributeurs van het product nemen vanaf heden pre-orders aan.

  Naast een Assassin's Creed-versie krijgt Monopoly later dit jaar ook edities van The Legend of Zelda en Pokémon.

  Assassin's Creed Unity

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.