Assassin's Creed film uitgesteld naar 2016

  Volgens Fox insiders is de filmadaptatie van Assassin's Creed uitgesteld naar een niet nader gespecificeerde releasedatum in 2016. De Assassin's Creed film zou eerst op 7 augustus 2015 in de Amerikaanse bioscopen draaien. Fox is verantwoordelijk voor de distributie van de film.

  Verder melden de insiders bij Fox dat het script meerdere malen herschreven is, en dat de productie problemen heeft met vaststellen van een tijdschema. De Assassin's Creed film wordt geproduceerd door Twentieth Century Fox Film Corporation, Regency Enterprises, DMC Film en Ubisoft Entertainment. Ubisoft Motion Pictures zal de film maken.

  Assassin's Creed film: wat we to nu toe weten

  Er zijn nog weinig details bekend van de aankomende filmadaptatie van Assassin's Creed, maar enkele feiten zijn wel al bekend. Zo zal Michael Fassbender de hoofdrol op zich nemen. Volgens geruchten zou de hoofdrol Desmond Miles zijn, maar dit gerucht is noch bevestigd, noch ontkracht. Recent verscheen een gerucht dat Robert Downey Jr. in de film gecast zou zijn als Leonardo da Vinci, maar net als bij Desmond Miles is ook dit een gerucht.

  Hier bij XGN wachten we met smart op de Assassin's Creed film, en wij hebben onze fantasie al wild laten lopen. Zo weten wij precies welke acteurs we in de film willen zien, en welke elementen we er totaal niet in willen zien.

  Assassin's Creed Duel

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.