Assassins Creed film is volledig opgenomen

  De verfilming van de populaire gamereeks Assassins Creed is helemaal opgenomen. Dit meldt Azaïzia Aymar, die hoofdverantwoordelijke is voor de content van de Assassins Creed film. Van de film werden vorige maand een aantal foto's onthuld.

  Aymar liet het weten via Twitter, waar hij een foto deelde, waarop de hele cast en crew voor een green screen stond. De makers zullen nu aan de slag gaan met de postproductie, waar de montage en de special effects worden toegevoegd aan de film.

  Assassins Creed film wordt verwacht op 22 december

  De gamverfilming met Michael Fassbender in de hoofdrol is niet het enige wat Ubisoft de komende jaren van plan is op het gebied van film. Zo werkt het bedrijf onder andere aan een film over Splinter Cell, Ghost Recon, Far Cry en Watchdogs. Omdat de gameontwikkelaar en uitgever verschillende gameverfilmingen op de planning heeft staan, heeft het bedrijf Ubisoft Motion Pictures in het leven geroepen.

  Benieuwd naar welke games er de komende jaren op het witte doek zullen verschijnen? Bekijk onze special over gameverfilmingen die wij de komende tijd kunnen verwachten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.