Assassin's Creed Chronicles trilogie onthuld - China is eerste release

  Ubisoft Montreal heeft de complete onthulling van de Assassin's Creed Chronicles uit de doeken gedaan. Assassin's Creed Chronicles trilogie zal de verhalen volgen van drie beroemde Assassin's in China, India en Rusland. Het eerste deel speelt zich af in China en is in Europa vanaf 22 april te downloaden voor PS4, Xbox One en Windows PC.

  Het tweede en derde deel van de Assassin's Creed Chronicles trilogie zullen een aparte release krijgen en vinden plaats in India en Rusland. De gehele Assassin's Creed Chronicles trilogie is ontwikkeld door Climax Studios in samenwerking met Ubisoft Montreal, vandaag werd bovenstaande eerste trailer vrijgegeven.

  Assassin's Creed Chronicles trilogie - Drie avonturen

  Tijdens het verhaal reis je naar drie afzonderlijke beschavingen en tijdsperiodes in de geschiedenis, waaronder de ondergang van de Ming Dynastie in China, het Sikh Imperium in India en de nasleep van de Oktoberrevolutie in Rusland.

  Elk deel van de Assassin's Creed Chronicle trilogie staat op zichzelf en betreft een unieke 2.5d setting, stijl, verhaal en assassin, waarin de assassin's elkaar kruizen. Legendarische assassin's zoals Shao Jun uit de geanimeerde korte film Assassin's Creed Embers en Arbaaz Mir en Nikolaï Orelov uit de Assassin's Creed graphic novels zijn speelbaar en brengen een unieke artistieke stijl.

  Assassin's Creed Chronicles trilogie China

  Assassin's Creed Chronicles trilogie India

  Assassin's Creed Chronicles trilogie Russia

  Assassin's Creed Chronicles: Russia

  Verkijgbaar vanaf 9 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.