Assassins Creed 3 remaster onderweg voor Nintendo Switch?

  Een game website in Tsjechië heeft mogelijk de release en releasedatum van een Assassins Creed 3 remaster voor de Nintendo Switch bekendgemaakt. Hierbij komt ook Assassins Creed Liberation uit voor de Switch, het is namelijk een collectie. Als de details op de website kloppen, komt de remaster uit op 15 februari 2019.

  Aangezien het volgens de website niet lang meer zal duren tot de remaster uit zal komen, zouden we eigenlijk nog maar een korte tijd verwijderd zijn van de aankondiging. De releasedatum is ergens heel gek, aangezien er die dag nog vier andere grote games uitkomen, namelijk Metro Exodus, Crackdown 3, Far Cry New Dawn en Jump Force. Het wordt dus een slechte dag voor de gamer-portemonnee.

  Eerder dit jaar werd Assassins Creed Odyssey uitgebracht voor de Switch, maar helaas voor de rest van de wereld was dit alleen beschikbaar in Japan. Aangezien de remaster van Assassins Creed 3 + Liberation op een Tsjechische website staat is er hoop dat deze game wel voor iedereen beschikbaar wordt gesteld.

  Assassins Creed 3 remaster voor Switch kan geliefd worden

  Assassins Creed 3 kwam uit in 2012 en werd met open armen ontvangen door het publiek. In onze Assassins Creed 3 review ontving de game dan ook een 8,8. Helaas werd Assassins Creed 3 Liberation voor de PlayStation Vita iets minder goed ontvangen en kreeg de game een 7 in onze Assassins Creed 3 Liberation review. Een van onze minpunten was dat er vervelend gebruik wordt gemaakt van de besturing op PlayStation Vita, dus er kan nu worden gehoopt op beter gebruik in de remaster op de Nintendo Switch.

  Het is overigens nog geen zekerheid dat we de remaster überhaupt zullen zien, aangezien Ubisoft nog niks heeft aangekondigd. Het zou alleen gek zijn dat een game website een game toevoegt die niet bestaat terwijl er al meerdere details bij staan. Ubisoft heeft daarbij ook een sterke band met Nintendo, dus de kans zit er in dat het komt omdat Assassins Creed 3 voor alle concurrenten beschikbaar werd gesteld maar nog niet voor Nintendo.

  Volgens de geruchten komt de Assassins Creed 3 + Liberation remaster uit op 15 februari 2019 op de Nintendo Switch.

  Assassin's Creed III: Liberation HD

  Verkijgbaar vanaf 15 january 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.