Arrested Development seizoen 5 release aangekondigd in nieuwe trailer

  Het was al even bekend dat een nieuw seizoen op weg was, maar het is nu bekend wanneer. Netflix heeft namelijk de Arrested Development seizoen 5 release bekendgemaakt in een nieuwe trailer.

  Netflix maakt bekend dat het nieuwe seizoen van Arrested Development op 29 mei te zien zal zijn op de streamingdienst. De datum werd bekendgemaakt in een nieuwe trailer, te zien bovenaan dit artikel. De release Arrested Development seizoen 5 zal het eerste nieuwe Arrested Development materiaal zijn in 5 jaar.

  De serie was namelijk voorheen te zien op FOX tussen 2003 en 2006, maar werd na het derde seizoen geannuleerd wegens tegenvallende kijkcijfers. Netflix pakte vervolgens jaren later de serie op om in 2013 het vierde seizoen uit te geven en nu dus het vijfde seizoen.

  Het nieuwe seizoen van Arrested Development komt niet uit de lucht vallen. Producer Brian Grazer bevestigde eerder al het bestaan van het seizoen en liet toen ook weten dat er maar liefst 17 afleveringen gepland staan. De aankondiging van het nieuwe seizoen was in 2015.

  Arrested Development seizoen 5 release volgt remix seizoen 4

  Netflix bracht eerder al seizoen 4 van Arrested Development opnieuw uit, maar dan met een twist. In plaats van de op personages gebaseerde afleveringen, zorgde deze remix ervoor dat de afleveringen zich op chronologische volgorde afspeelden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.