Arma 3 DLC Apex is vanaf vandaag te downloaden

  De Arma 3 DLC Apex is vanaf vandaag te downloaden en te spelen. De Arma 3 DLC brengt een enorm nieuw speelveld de game in.

  De Arma 3 DLC Apex werd tijdens de E3 persconferentie van de PC Gaming show getoond. De DLC brengt een nieuw eiland, genaamd Tanao, samen met dertien nieuwe wapens in de game. Daarnaast zijn er nog tien nieuwe voertuigen, een co-op campagne en nieuwe facties waarmee gespeeld kan worden.

  Arma 3 DLC Apex brengt 100km2 nieuw terrein

  Het eiland in de DLC is zo'n 100 km2 groot. Genoeg ruimte dus voor vele uren aan nieuwe gameplay. Naast de DLC komt er vandaag ook een nieuwe update voor Arma 3. De update, 1.62, geeft een complete revisie aan het hoofdmenu alsmede een toevoeging aan voertuigen, een verbetering van het 'revive' systeem en verbeterde audio.

  De update alleen is zo'n 1.5GB. Met de Apex DLC komt de totale grootte op zo'n 9.6GB. Spelers worden geadviseerd eerst een kijkje te nemen op de website van de ontwikkelaar. Hier staan tips waarmee je meer zekerheid hebt van het behoud van je eigen instellingen, mods en client.

  Bij de release van de DLC is er ook een trailer vrijgegeven van Apex. Deze is hierboven te bekijken.

  Arma 3

  Verkijgbaar vanaf 12 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.