ARK Survival Evolved update getoond op PC Gaming Show

  De PC Gaming Show E3 persconferentie is in volle toeren bezig om de indrukwekkendste PC games van het moment te tonen. Daarbij hoort ook de populaire dinosaurus simulator. Een ARK Survival Evolved update is verder uitgelegd.

  ARK krijgt de komende tijd een aantal nieuwe features en ondersteuningen. Het wordt mogelijk om boomhuizen te bouwen om verticale gameplay te stimuleren, waarbij ook een nieuw gebied wordt toegevoegd met de naam Redwood. Ook worden er nieuwe werktuigen toegevoegd zoals een grappling hook. Een titanosaurus wordt ook aan de game toegevoegd en wordt de grootste dinosaurus die de game kent.

  ARK Survival Evolved update legt focus op mod

  Een inofficiële mod voor ARK wordt toegevoegd, voor de map The Center. Studio Wildcard probeert de community met het ondersteunen van mods steeds dichter bij elkaar te brengen. Zo is voor de ontwikkelaar het ontstaan van gemeenschappen een van de primaire zaken van de game. Mensen horen in ARK samen te leven en te kunnen ruilen.

  Ook wordt er een officiële mod toegevoegd waarbij je de mogelijkheid om elke dinosaurus te spelen die er is. De levenscyclus van een prehistorisch dier is daarbij na te spelen, waarbij je van kuikentje langzaamaan volwassen wordt. De modificatie krijgt de naam Primal Survival.

  ARK: Survival Evolved

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.