Ark Survival Evolved update brengt verhaalllijn

  Ark Survival Evolved heeft al meer dan 2,5 miljoen unieke spelers op de PC. Het aantal is nog steeds groeiende, maar er heerst nog onduidelijkheid hoe al deze 2,5 miljoen oermensen gestrand zijn op het eiland. Daar komt verandering in, want een aankomstige Ark Survival Evolved update brengt een verhaallijn.

  Studio Wildcard wil met een soort verhaallijn meer inzicht geven over het eiland en de geheimen erachter. Nu begint de game vrij abrupt, zonder enige informatie over hoe het eiland ontstaan is en wat je daar doet. Door een verhaal te creëren zal er meer duidelijk worden over het mysterieuze eiland.

  Ark Survival Evolved update zorgt voor duidelijkheid

  De verhaallijn wordt uiteengezet door "the Explorer Note System". Dankzij dit systeem zullen er over de gehele map briefjes en aantekeningen verspreid liggen. Deze berichtjes zullen de verhalen vertellen van vorige overlevenden en meer duidelijkheid geven over de bevindingen met betrekking tot het eiland. Hiernaast zullen de spelers ook tips uit de aantekeningen kunnen halen om die vervolgens toe te passen op het overleven.

  Wildcard heeft naast de verhaallijn ook aangegeven met de ontwikkeling van een aantal dino's bezig te zijn, dat al een tijdje op de planning stond. Zo heeft de studio al gehint dat de Basilosaurus eraan komt. Dit is een grote dino die onder water leeft.

  De Ark Survival Evolved update met vetrekking tot de verhaallijn wordt vooralsnog op de PC uitgevoerd. Informatie over deze update voor Xbox One is niet bekend.

  Wij hebben naast dit Ark-nieuws ook de beste dino's en mods voor je op een rijtje gezet!

  ARK: Survival Evolved

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.