ARK Survival Evolved mobile release aangekondigd

  Uitgever Studio Wildcard heeft de ARK Survival Evolved mobile release aangekondigd. De mobiele versie van ARK Survival Evolved komt later deze lente uit voor iOS en Android.

  De aankondiging van ARK Survival Evolved mobile gebeurde door middel van een trailer die uitgebracht is. Hierin zijn al enkele gameplay beelden te zien van het spel. Er zijn in totaal meer dan 80 dinosaurussen en oerwezens die spelers kunnen vangen en temmen. Wereldwijd kunnen spelers samenwerken door stammen te vormen en samen te werken om kolonies te bouwen.

  ARK Survival Evolved mobile binnenkort beschikbaar

  Het mobiele spel is ontworpen en ontwikkeld door War Drum Studios en is gebaseerd op de PC en console versies ARK: Survival Evolved. Spelers komen in een prehistorische wereld terecht waar je alleen en ongewapend begint. Onderdak kan gemaakt worden door hulpmiddelen te verzamelen en handgereedschap is vereist om te jagen.

  Om dinosaurussen te vangen moeten spelers strategie├źn en tactieken gebruiken. Er zijn dinosaurussen van verschillende landschappen zoals land, zee, lucht en zelfs uit grotten. Deze wezens zijn te temmen, te bereiden en te fokken. Tevens is er veel in deze landschappen te ontdekken.

  Er zijn twee verschillende modi waar spelers uit kunnen kiezen. Dit is een modus waarbij honderden spelers bij elkaar kunnen komen in een grote online wereld. Ook is er een singleplayermodus voor spelers die de wereld liever alleen willen verkennen.

  ARK: Survival Evolved

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.