ARK Survival Evolved developers bieden DLC voor Steam Awards stemmen

  In een aankondiging op Steam zeggen de Ark Survival Evolved developers een nieuw dier toe te voegen aan de game wanneer zij de Steam Awards winnen. Ark Survival Evolved is namelijk genomineerd voor de Best Use Of A Farm Animal award. Veel gamers zijn niet blij met de manier waarop om stemmen gevraagd wordt.

  De aankondiging is inmiddels aangepast, want voorheen impliceerde de ARK Survival Evolved developers dat de Ovis, het schaap dat aan de game toegevoegd zou worden, alleen in de game zou komen wanneer ARK de Steam Award won. Iets wat volgens velen niet zou mogen.

  ''Introducing the Ovis, vote for ARK in Steam Awards “Best Use Of A Farm Animal” on Dec 29 to get it!''

  De titel en de inhoud van de aankondiging zijn inmiddels veranderd. Er staat nu namelijk dat het schaap in de game komt, zelfs al de Steam Award niet gewonnen wordt.

  Internet niet blij met aankondiging ARK Survival Evolved developers

  Gebruikers van Reddit zijn niet blij met de poging van de ARK Survival Evolved developers om Steam Awards stemmen te krijgen in ruil voor content. Op het forum laten veel gamers hun frustraties uit.

  ''Fuck these developers and fuck this game. If I could refund, I would.''

  De Steam Awards duren nog tot 30 december. Steam-gebruikers kunnen in 12 unieke categorieën op vijf games stemmen. De winnaars van de Steam Awards worden op Oudejaarsavond bekendgemaakt.

  ARK: Survival Evolved

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.