ARK Survival Evolved deal bij Game Mania

  Opgelet dames en heren! Er is een aanbieding bij Game Mania voor ARK Survival Evolved. Laat deze ARK Survival Evolved deal niet aan je voorbij lopen, want het is een flinke korting.

  Via Game Mania is er een flinke ARK Survival Evolved deal, want je kunt het spel met 30 euro korting aanschaffen. In plaats van de gebruikelijke 64,98 euro betaal je nu nog maar 34,98. Deze aanbieding geldt voor zowel de PlayStation 4- en Xbox One-versie van het spel.

  Voor de PC-versie ligt het net even wat anders. PC-gebruikers besparen ook nog flink, maar niet zoveel als consolegamers. PC-gebruikers betalen namelijk maar 44,98 euro in plaats van de gebruikelijke 59,98. Hiermee wordt er vijftien euro bespaard.

  Hoelang de ARK Survival Evolved deal nog beschikbaar is, is nog niet bekend. Wees er dus snel bij om de deal niet mis te lopen. Het spel heeft lange tijd vastgezeten in de early access fase voordat het spel 29 augustus 2017 officieel werd uitgebracht.

  ARK Survival Evolved deal kort na release

  De ARK Survival Evolved deal komt al vrij snel na de release van de game. Het spel is nog niet eens een jaar uit. Toen het spel op 29 augustus 201 gelanceerd werd, werd dit gevierd met een ARK Survival Evolved launch trailer die het spel nog eens goed op de kaart zette.

  ARK Survival Evolved is natuurlijk het spel waarin je moet overleven tussen allerlei dinosauriërs. Niet alleen biedt dit een flink uitdaging maar naarmate je meer speelt krijg je steeds meer gameplay mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het berijden van een dino. Het spel is ontwikkeld en uitgebracht door Studio Wildcard.

  Als je wilt weten wat wij vonden van ARK Surival Evolved raden we je aan om de ARK Survival Evolved review te lezen. Hieruit kun je opmaken dat Jimmy nogal een haat-liefde relatie had met de game. Wel was hij te spreken over de content, want die is er in overvloed.

  ARK: Survival Evolved

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.