Ark Survival Evolved Aberration: Ark's nieuwste uitbreiding

  Ark Survival Evolved Aberration is de nieuw aangekondigde uitbreiding voor Ark: Survival Evolved. De game is misschien pas net uit, maar Studio Wildcard heeft nu al een uitbreiding gepland.

  De game is net pas uit (op 29 augustus) maar Studio Wildcard heeft alweer een uitbreiding voor Ark: Survival Evolved aangekondigd. Aberration brengt spelers naar een Ark met een echte sci-fi sfeer.

  Ark Survival Evolved Aberration geeft een compleet nieuwe Ark

  Ondanks dat de launch van de game eerst nog vertraagd was, komt in oktober komt dus het de nieuwe uitbreiding van Ark: Survival Evolved uit. Aberration speelt zich af in een defecte Ark. Zo mist deze bijvoorbeeld een interne atmosfeer, is het zonlicht radioactief en heeft het een ondergrondsysteem van planten en allerlei levende wezens.

  In deze nieuwe Ark kun je een hoop nieuwe wezens temmen. Deze wezens zijn door de radioactiviteit gemuteerd en hebben compleet nieuwe vaardigheden. Als voorbeeld wordt het nieuwe wezen de ‘Lantern Pug’ genoemd, een vriendelijk wezen dat je pad verlichten kan.

  Ook zullen spellers meer dan 50 nieuwe items kunnen craften. Deze items zullen je helpen om te overleven in de nieuwe omgeving, zoals een hazmat suit om door radioactiviteit heen te komen of een zipline om sneller door de Ark heen te kunnen reizen.

  De nieuwe Ark zit vol gevaren zoals aardbevingen, gaslekken en de eerder genoemde radioactiviteit. Maar het grootste gevaar komt van de zogenaamde ‘Nameless’, mensachtige wezens die gevuld zijn met elementaire energie. Deze wezens haten het licht en zijn extreem agressief.

  Volgens Studio Wildcard zullen spelers de ultieme geheimen van de Arks vinden in deze nieuwe uitbreiding en zullen ze er achter komen wat de toekomst inhoudt voor de game.

  De Ark van Aberration was al te zien in de op de achtergrond van de eindscene van de game en veel spelers vroegen zich af wat dit betekende. Uitbreiding komt in oktober uit voor PS4, Xbox One en Steam. Eigenaars van de Season Pass zullen naast de uitbreiding een exclusieve helm en een exclusief zwaard krijgen. Voor iedereen zonder Season Pass kost Aberration 20 euro (19,99).

  Wil je de game kopen? De redactie heeft alles wat je moet weten wanneer je Ark: Survival Evolved koopt op een rijtje gezet.

  ARK: Survival Evolved

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.