Aquaman cast voor het eerst samen te zien

  Het is geen geheim dat er hard wordt gewerkt aan een aantal films gebaseerd op het DC Comics universum. Ook Aquaman is in ontwikkeling en James Wan, de regisseur, deelt een foto waarbij de belangrijkste leden van de Aquaman cast te zien zijn.

  De Aquaman film zit momenteel nog in de pre-productiefase en de premiere datum van de film staat op dit moment nog gepland op 5 oktober 2018. James Wan, de regisseur van de film, twitterde een foto waarbij hij en een aantal belangrijke leden van de Aquaman cast samen te zien zijn tijdens het doornemen van het script van de film.

  Jason Mamoa als belangrijkste lid Aquaman cast

  Op de afbeelding zien we Patrick Wilson, Amber Heard, de regisseur zelf en Jason Mamoa, die wederom in de rol van Aquaman zal kruipen. Eerder was hij al in die rol te zien tijdens zijn verschijning in de film Batman v. Superman. Ook staat Mamoa al met de rest van de Justice League op een indrukwekkende afbeelding met bijna alle leden van het DC-superheldenteam.

  De andere leden van de cast zijn Amber Heard en Patrick Wilson. Heard zal de rol spelen van Mera, de Koninging van de Zee en tevens de vrouw van Aquaman. Amber Heard hebben we eerder gezien in onder andere Magic Mike XXL, Machete Kills en Zombieland.

  De rol van superschurk zal toebedeeld zijn aan Patrick Wilson. Hij zal te zien zijn als Orm Marius, beter bekend als Ocean Master. Wilson is beter bekend als Ed Warren uit de The Conjuring films.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.