Apple Watch verpakking mogelijk te zien op foto

  Sinds het ‘Spring Forward’ event is er al veel meer bekend over de Apple Watch. Zo zijn de verkoopprijzen en verkoopdata bekendgemaakt door Apple. Wat we nog niet weten is hoe de Apple Watch verpakking er uit gaat zien.

  Apple lijkt nu een glimp van de verpakking waarin de Apple Watch of de horlogebandjes worden verkocht te hebben geplaatst op de vacaturepagina van Apple. Op de voorgrond van de foto is vaag een wit doosje te zien met daarop een Apple Watch.

  Apple Watch verpakking van Apple Watch Edition zal luxe zijn

  De 18-karaats gouden Apple Watch Edition zou in een luxere doos komen. Niet heel gek aangezien de Apple Watch Edition maar liefst 10.000 euro kost. Jony Ive van Apple maakte bekend dat de Apple Watch Edition komt in een leren doosje en een soort suède aan de binnenkant. Daarnaast zou er een connector aan de achterkant van het doosje zitten waarmee de Apple watch kan worden opgeladen met behulp van een techniek die gebruikt maakt van een magneet.

  Het lijkt erop dat de Apple Watch verpakking voor de Apple Watch en de Apple Watch Sport een goedkoper ogend doosje krijgen, zoals te zien is op de foto. Het lijkt erop dat Apple vasthoudt aan de traditie van witte doosjes voor haar producten.

  Het is nog niet duidelijk of de foto de verpakking toont voor de Apple Watch. Aangezien het doosje vrij plat is en Apple ruimte nodig heeft om de oplader te kunnen meeleveren met de smartwatch. Apple heeft verder nog niets bekendgemaakt over de verpakking waarin de Apple Watch wordt geleverd, maar de foto lijkt een kleine tease te zijn van het bedrijf.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.