Apple Watch Series 3 onthuld tijdens Apple Event 2017

  Apple heeft een nieuw model binnen de Apple Watch serie aangekondigd. Tijdens de Apple Watch series 3 reveal werd het nieuwe apparaatje getoond. De onthulling valt samen met de aankondiging van het nieuwe iPhone model.

  Apple heeft tijdens het Apple Event 2017 een gloednieuwe Apple Watch onthuld. De onthulling van de nieuwe Apple Watch laat zien dat het nieuwe slimme horloge een aantal verbeteringen laat zien tegenover de vorige modellen uit de serie. De grootste toevoeging op de nieuwe gadget is de ondersteuning van mobiele data. Hierdoor is het mogelijk om ook zonder een iPhone in de buurt mobiel te blijven.

  Zo is het met de nieuwe Apple Watch mogelijk om te bellen en bijvoorbeeld muziek te streamen. Het nummer dat het nieuwe horloge gebruikt blijft echter hetzelfde als die van jouw eigen telefoon. Daarmee moet de nieuwe Apple Watch een gestroomlijnde ervaring bieden voor gebruikers. En het horloge is, ondanks deze toevoeging, precies even groot als de Series 2-variant van de gadget.

  Dankzij deze functionaliteit is het ook mogelijk om muziek te streamen zonder dat daar een ander apparaat bij te pas komt. Het horloge werkt daarom ook met de draadloze Earpods en in combinatie met Apple Music kun je bijvoorbeeld tijdens het sporten jouw favoriete nummers luisteren.

  apple watch series 3 reveal

  Apple Watch Series 3 onthulling geeft nog geen Nederlandse release

  Verder bevat de nieuwe Apple Watch een nieuwe dual-core processor voor snellere prestaties van het horloge. Siri reageert hierdoor sneller en ditmaal praat de slimme assistente ook. Dit alles zonder oude functionaliteiten te verliezen. De Apple Watch is daarom nog altijd waterdicht, ondersteunt GPS en de batterijduur lijdt ook niet onder de nieuwe functionaliteiten.

  De nieuwe Apple Watch komt in twee varianten op de markt: eentje met de data-ondersteuning en een model dat het zonder mobiele data moet doen. Een exacte release voor Nederland en eventuele adviesprijzen voor de nieuwe horloges werden nog niet gegeven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.