Apple Watch opvolger misschien van platinum

  Apple heeft onderzoek gedaan naar platinum horloge behuizingen voor de Apple Watch, volgens de Wall Street Journal. Het is echter nog niet te verwachten dat de platinum behuizing in het aankomende ‘Spring Forward’ evenement wordt aangekondigd.

  De Wall Street Journal bevestigt ook geruchten dat Apple haar winkels gaat herinrichten om ruimte te maken voor klanten zodat zij hun horloge op afspraak kunnen uitproberen.

  Apple Watch gaat zich richten op high-end fashion

  Het is waarschijnlijk dat Apple de initiële koopervaring tot haar eigen winkels zal beperken, zodat het bedrijf volledige controle heeft over de verkoopervaring. Apple hield in september een privé evenement bij de luxe retailer Colette in Parijs. Hiermee gaan geruchten gepaard dat Apple een store-in-store strategie voor de verkoop van de Apple Watch Edition wil toepassen.

  De huidige Apple Watch zal waarschijnlijk niet over een platinum versie beschikken zoals bijvoorbeeld al wel wordt gebruikt door luxe horloge makers zoals Omega en Rolex. De Apple Watch zal verkrijgbaar zijn in een 38mm en 42mm versie gemaakt van aluminium, roestvrij staal en krasbestendige 18-karaats goud.

  De horlogebandjes van de smartwatch zijn gemaakt van fluor-elastomeer (rubber), leer en roestvrij staal. Een gouden horlogeband is nog niet aangekondigd maar sommige bronnen speculeren dat deze wel tijdens het ‘Spring Forward’ evenement wordt aangekondigd waarmee de maximale prijs van een Apple Watch uitkomt op 20.000 dollar.

  Het Apple Watch evenement begint vandaag om 19:00 Nederlandse tijd. Houd de website van XGN in de gaten voor al het nieuws van het ‘Spring Forward’ evenement.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.