Apple Watch onderzoek toont Apple Watch cijfers

  De Apple Watch is sinds vrijdag verkrijgbaar in Amerika en verschillende andere landen. Uit een Apple Watch onderzoek van Slice Intelligence blijkt dat er in Amerika bijna 1 miljoen Apple Watches zijn verkocht en dat tweederde voor de goedkope Apple Watch Sport kiest.

  Slice Intelligence schat dat 957.000 mensen in de Verenigde Staten de Apple Watch hebben besteld op de eerste dag dat de Apple Watch in de verkoop is gegaan. Uit een steekproef bij ruim 9.000 online shoppers blijkt dat de gemiddelde consument 1,3 Apple Watches per persoon hebben besteld met een gemiddelde uitgaven van 503,83 dollar (476,66 euro) per smartwatch.

  Onder de consumenten die een Apple Watch hebben gekocht, kocht 72 procent een Apple product in de afgelopen twee jaar en 21 procent van hen kocht een iPhone 6 of iPhone 6 Plus.

  Apple Watch onderzoek toont aan dat Apple Watch Sport het populairst is

  Naar schatting kocht 62 procent van de consumenten het goedkoopste Apple Watch Sport model. Het merendeel van de consumenten heeft voor een grotere versie van de Apple Watch gekozen. 71 procent van de Amerikaanse consumenten koos voor het model van 42 mm. Mensen die voor een Apple Watch Sport zijn gegaan kiezen vaker voor de kleinere versie van 32 mm.

  De meest populaire case is de Space Gray aluminum case, deze werd door 40 procent van de consumenten gekocht. Gevolgd door de roestvrij stalen variant (34 procent), Silver aluminum (23 procent) en als laatste de Space Black roestvrij stalen case (3 procent).

  De zwarte Sport Band was verreweg het meest populaire bandje bij zowel de Apple Watch als bij de Apple Watch Sport. 49 procent van de consumenten ging voor deze horlogeband, dit blijkt uit het Apple Watch onderzoek.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.