Apple Watch - meer dan 1000 apps en 50 procent korting

  Apple heeft meer dan 1000 apps ingediend gekregen voor de Apple Watch en geeft werknemers van Apple 50 procent korting bij aankoop van de smartwatch, dit valt te lezen in een brief van Tim Cook.

  Tim Cook, CEO van Apple, heeft een brief gestuurd naar alle medewerkers die betrokken zijn bij de try-ons van de smartwatch in de retail stores van Apple. Tim Cook bedankt in de brief alle medewerkers die aan de Apple Watch hebben gewerkt. Daarnaast vertelt Cook in de brief dat de try-ons in meer dan 400 Apple Stores zullen beginnen aanstaande vrijdag.

  Werknemers van de Apple Stores krijgen een training over de nieuwe manier waarop klanten worden benaderd en worden geholpen in de ervaring van het product. De wearable zou het meest persoonlijke product van Apple tot nu toe moeten worden. De smartwatch is vrijdag in meer dan vierhonderd winkels voor de eerste keer te testen.

  Meer dan tien miljoen mensen hebben de keynotes en demonstratie videos van de Apple Watch bekeken. En het bedrijf vertelt dat er meer verwacht kan worden. Een aantal innovatieve ontwikkelaars werkt aan een nieuwe ervaring speciaal voor de Apple Watch. Daarnaast maakt Apple bekend dat er meer dan 1000 apps zijn ingediend in vier dagen tijd voor de Apple Watch en het aantal ingediende apps is sinds die tijd door aan het gaan in een stijgende lijn.

  Werknemers krijgen 50 procent korting op Apple Watch

  Apple heeft een speciaal Employee Purchase Plan dat werknemers 50 procent korting geeft op een Apple Watch of Apple Watch Sport als deze wordt gebruikt voor persoonlijke doeleinden.

  De eerste smartwatch van Apple is vanaf vrijdag te testen in een aantal landen en zal vanaf die datum ook te pre-orderen zijn. Vanaf 24 april is de Apple Watch ook daadwerkelijk te koop. Het is nog niet bekend wanneer de smartwatch in Nederland verkrijgbaar is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.