Apple Watch events op 10 april in Parijs, Londen en Tokio

  Op de retailwebsite van Apple heeft het bedrijf drie Apple Watch events aangekondigd. De Apple Watch events vinden plaats in gerenommeerde warenhuizen in Parijs, Londen en Tokio.

  De luxe warenhuizen openen op vrijdag 10 april om 9 uur ’s ochtends hun deuren. Het was al eerder bekend dat de Apple Watch events op 10 april plaatsvinden in de luxe warenhuizen, maar er was nog geen tijdstip bekend waarop de Apple Watch verkrijgbaar is.

  In Parijs is de Apple Watch te bewonderen vanaf 9 uur bij Galeries Lafayette. In Londen kan de Apple Watch vanaf 9 uur worden uitgeprobeerd bij Selfridges. In Japan zullen ze anderhalf uur langer moeten wachten op de Apple Watch. Daar ligt de Apple Watch vanaf 10:30 bij Isetan.

  Apple Watch events nog niet in Nederland

  De drie bovengenoemde warenhuizen zijn de meeste gerenommeerde locaties waar de Apple Watch op 10 april is te bewonderen. Daarnaast zullen er op 10 april ook nog andere locaties zijn waar de Apple Watch om de pols gedaan kan worden.

  Het gaat hier om Apple Stores waar de smartwatch vanaf 24 april in de verkoop gaat. Dit kan ondere andere bij Apple Stores in Duitsland en Frankrijk. Er is nog niets bekendgemaakt over de verkoop van de smartwatch in Nederland.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.