Apple Watch 5 release getoond tijdens eigen Apple event

  Tijdens het Apple Event in 2019 heeft Apple de nieuwe release voor de Apple Watch 5 aangekondigd. Deze nieuwe Apple Watch zal een 'always on' display hebben, waardoor je altijd op je beeld kunt kijken hoe laat het is, zelfs al ben je aan het lopen.

  Apple

  De nieuwe Apple Watch Series 5 release, als getoond op het Apple Event, zal dezelfde batterijduur krijgen als diens voorganger. Daarmee komt de accuduur van de nieuwe wearable uit op ongeveer 18 uur is. Maar op diezelfde accuduur kan de nieuwe Apple Watch wel een aantal nieuwe trucjes. Zo heeft de Apple Watch 5 een 'always on' beeld, zodat je niet per sé je pols omhoog hoeft te doen om te kijken hoe laat het is.

  De Series 5 van de Apple Watch zal ook een ingebouwd kompas krijgen. Deze feature zal ook zijn eigen app krijgen op de Apple Watch. Ook zal de Apple Watch Series 5 dezelfde goede functies krijgen als de Series 4, als valdetectie en ECG-scan, waarmee je een hartfilmpje kan maken van jezelf.

  Apple Watch

  Wanneer zal de Apple Watch 5 release zijn?

  De behuizing van de nieuwe Apple Watch is van 100% gerecycled aluminium gemaakt, maar er is ook een model wat van compleet titanium is gemaakt. Ook zal er een keramieken Apple Watch komen. Naast de normale Apple Watches zullen de Nike-versies ook een update krijgen met verschillende kleuren bandjes, waaronder blauw en geel.

  De Apple Watch Series 5 zijn vanaf nu te bestellen op de Apple website. De GPS-versie zal vanaf 399 euro te bestellen zijn en de Cellular versie zal vanaf 499 euro te bestellen zijn vanaf dit moment. Ook zal de Series 3 Apple Watch wat goedkoper worden, namelijk 199 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.