Apple Watch 2 release en prijs bekend

  Tijdens de Apple keynote van woensdagavond zijn de Apple Watch 2 release en prijs bekend gemaakt en is het digitale horloge onthuld. Deze nieuwe smartwatch van Apple zal zich vooral richten op een gezonde levenstijl én is waterdicht!

  Gezondheid en fitness zal een belangrijke rol spelen bij de Apple Watch 2. De nieuwe versie van de bekende smartwatch is daarom waterdicht tot een diepte van 50 meter. Hierdoor kun je nu ook met het horloge zwemmen en duiken.

  Daarom heeft Apple ook twee nieuwe trainingen toegevoegd om met het apparaat te werken. Dit is het zwemmen in een zwembad en in open water. De GPS-functie zal bijhouden hoeveel baantjes je trekt, wat je tempo is en hoeveel calorieën je verbrand.

  Apple Watch 2 komt met GPS

  De GPS-functie zit nu ingebouwd in de Apple Watch 2. Bij de vorige versie was er nog een gekoppelde iPhone noodzakelijk om hiervan gebruik te maken. Dat is niet meer nodig.

  Hierdoor hoef je tijdens het fitnessen niet langer je iPhone ook mee te nemen. Je kunt enkel de Apple Watch 2 gebruiken en na afloop alle informatie met de fitness apps delen om thuis je resultaten te bekijken.

  Andere verbeteringen is het nieuwe watchOS 3 dat een stuk sneller moet werken en betere apps mogelijk maakt. Ook de hardware is sneller gemaakt, een dual-coreprocessor die tot 50 procent sneller berekeningen kan uitvoeren.

  Apple Watch 2 Release en Prijs bekend

  De Apple Watch 2 release en prijs zijn bekend: het horloge is vanaf 16 september te koop vanaf 439 euro. De vorige versie van Apple Watch zal vanaf nu voor 339 euro over de toonbank gaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.