'Apple Watch 2 design ongewijzigd, binnenkant wel verbeterd'

  Het is twee jaar na de release van de Apple Watch een tijdje stil geweest omtrent de smartwatch, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Er is namelijk een rapport opgedoken waarin wordt beschreven wat we van het Apple Watch 2 design kunnen verwachten.

  Volgens een rapport van analist Ming-chi Kuo is Apple van plan om dit jaar nog twee nieuwe Apple Watches op de markt te brengen. Het Apple Watch 2 design wordt hierbij wel anders dan aanvankelijk verwacht. Apple zou naar een platter model willen, maar vanwege de nieuwe features, zoals een verbeterde processor, dient de smartwatch een betere batterij te hebben wat dit in de weg staat.

  Het tweede Apple Watch 2 design lijkt veel op de Apple Watch die nu al op de markt te verkrijgen is en lijkt daarmee ook een minder grote update te zijn. Deze bevat namelijk niet de nieuwe features en processor en ook het uiterlijk blijft hetzelfde. Enkele componenten van de smartwatch zullen vervangen zijn voor dit model.

  Apple Watch 2 design pas in 2018 echt groots aangepakt

  Verder denkt Kuo dat in 2017 de Apple Watch andermaal een kleine wijziging door zal maken, voordat in 2018 een volledig nieuwe Apple Watch 2 design op de markt komt. De verwachting is dat er volgende maand meer bekend wordt over de Apple Watch wanneer ook de nieuwe iPhone gepresenteerd zal worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.