Gaat Apple volgend jaar met twee verschillende iPhones komen?

  Het ziet er naar uit dat Apple met een nieuw product op de markt gaat komen. Volgens de laatste geruchten gaat het bedrijf een nieuwe iPhone met 5G en OLED-scherm uitbrengen in 2020. Daarnaast lijkt Apple haar bedrijfsstrategie aan te passen.

  Het lijkt erop dat Apple met een nieuwe iPhone met 5G en een OLED-scherm gaat komen. Ook is het plan om vanaf 2021mogelijk twee keer per jaar een nieuwe iPhone op de markt te brengen. Momenteel gaat het slechts om geruchten, dus moet dit nieuws uiteraard met een korrel zout worden genomen.

  Toch is het goed mogelijk dat dit nieuws waar is. Zo komen er nu al regelmatig nieuwe modellen van Apple op de markt. Volgens analisten kan mogelijk het schermformaat van de nieuwe iPhones gaan verschillen en zullen duurdere modellen drie camera's krijgen en een 3D-sensor.

  De drie camera's zie je tegenwoordig vaker bij smartphones. Toch zullen de iPhones voor 2020 nog niet dit voorbeeld volgen en dan een goedkoper model worden met twee camera's, 5G-ondersteuning en het kleurrijke nieuwe scherm.

  Twee nieuwe iPhones per jaar

  Momenteel is er één moment in het jaar wanneer Apple met een nieuwe iPhone op de proppen komt. Alleen de iPhone SE was een uitzondering op die regel. Nu lijkt Apple die strategie te gaan veranderen

  Alhoewel nog niet zeker is of Apple dit daadwerkelijk gaat doen, wordt de voorspelling wel door een analist van JP Morgan gedaan. Het zou voor Apple helpen om de concurrentie bij te benen. Zo brengen grote bedrijven als Samsung en Huawei met meerdere modellen elk jaar op de markt, zoals de Galaxy S- en Galaxy Note-serie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.